Despre noi

Monitorul NeOficial este o agenţie de presă juridică independentă ce oferă cititorilor şi publicaţiilor ştiri exclusiv din domeniul juridic, acoperind absolut toate ariile de interes.

Pe portalul neoficial.info găsiţi cele mai noi ştiri din justiţia românească sau internaţională, sunteţi la curent cu toate noutăţile legislative, aflaţi primii care sunt schimbările din interiorul profesiei pe care o practicaţi sau din aria de practică aleasă, sunteţi la curent cu evenimentele ce au loc în centrele universitare de drept şi primiţi în timp real informaţii cu privire la examenele de primire, definitivare sau promovare în profesiile juridice. De asemenea, portalul oferă persoanelor interesate o serie de ghiduri juridice care se adresează atât juriştilor, cât şi justiţiabililor.

Fără îndoială, cea mai importantă resursă a noastră o reprezintă oamenii noştri. Echipa redacţională este formată în totalitate din jurişti, majoritatea redactorilor având şi studii de jurnalism. Vărsta medie a redactorilor este de 30 ani, iar fiecare dintre ei practică în paralel şi o profesie juridică sau profesează în mediul universitar juridic.