American Bar Association invită UNBR să devină Cooperating Entity în cadrul Conferinței anuale

Avocaţi, Internaţional

American Bar Association/International Law Section a adresat o invitație Uniunii Naționale a Barourilor din România, prin domnul av. Mihai Baco, Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România și Decan al Baroului  Alba, pentru a deveni una dintre instituțiile asociate (Cooperating Entity) ale Conferinței anuale/Annual Meeting ce va avea loc la New York, 21-24 Aprilie.

Urmare agreării acestei colaborări, sigla UNBR a fost publicată (pag 13 din broșura evenimentului) alături de siglele altor organizații naționale sau internaționale de avocați.

Dând curs acestei inițiative, UNBR vă adresează îndemnul de a găsi cele mai interesante și actuale dezbateri ce vor fi reunite sub tema centrală – Empowerment.

Cele patru zile de dezbateri vor acoperi subiecte precum: soluționarea litigiilor, finanțe internaționale, fuziuni și achiziții, guvernanță corporativă, responsabilitatea socială a corporațiilor, securitate cibernetică, inteligență artificială (aplicată în actul de justiție), tehnologii financiare, migrație și imigrație, managementul aptitudinilor și performanței, drepturile individului etc.  International Law Section are peste 11000 membri din 100 țări, dintre care peste 1000 de avocați sunt așteptați la întâlnirea din acest an, care va debuta cu un program de o zi dedicat dezvoltării capacităților de acțiune, care va include: valorificarea studiilor de drept în cariere alternative, dezvoltarea unui brand personal, planificare financiară pentru avocați, managementul carierei de avocat.

Pentru înregistrare, vă rugăm să urmați instrucțiunile și sfaturile din broșura dedicată întâlnirii  (inclusiv informațiile financiare, privind calitatea de membru/non-membru și reducerile acordate pentru înregistrare până la primul termen limită din 15 martie). Detalii complete puteți găsi pe www.ambar.org/intlaw2020annual.