Conferință – PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA – 23 noiembrie 2018

Bucureşti, Dreptul afacerilor, Dreptul Uniunii Europene

Conferinta este o platforma de dezbateri juridice care examineaza dezvoltarile recente si perspectivele de evolutie ale dreptului afacerilor. In cadrul Conferintei pot fi sustinute lucrari din toate domeniile stiintelor juridice, care vor fi inscrise, în functie de continutul lor, intr-una dintre cele trei sectiuni: I. Drept public; II. Drept privat; III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional.

La Conferinta se pot inscrie atat persoane care doresc sa sustina o lucrare stiintifica, cat si persoane care  doresc doar sa audieze dezbaterile.

Participantii au oportunitatea de a inscrie o a doua lucrare stiintifica platind o taxa suplimentara.

Conferința este agreată de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților prin acordarea de puncte de pregătire profesională avocaților participanți.

Conferinta este indexata in Conference Proceedings Citation Index, Thomson Reuters (Clarivate Analytics)

Conferinta va avea loc in Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Toate lucrarile sustinute in cadrul Conferintei se vor regasi intr-una din urmatoarele publicatii:

  • În revista Juridical Tribune – Tribuna Juridică, singura revistă de științe juridice din România indexată in Web of Science Thomson Reuters (Clarivate Analytics). Cele mai bune lucrări înscrise la conferință vor fi publicate în numărul din decembrie 2018 al revistei.
  • În volume in limba engleza publicate de edituri cu prestigiu international in domeniul stiintelor juridice (Cambridge Scholars Publishing, Peter Lang International Academic Publishers, ADJURIS – International Academic Publisher) și indexate în Conference Proceedings Citation Index – Thomson Reuters (Clarivate Analytics).
  • în reviste partenere ale Conferinței indexate in baze de date internationale recunoscute pentru domeniul stiintelor juridice (Scopus, Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, ERIH Plus, WorldCat, KVK): Perspectives of Law and Public Administration, International Journal of Business Governance and Ethics, Acta Juridica Hungarica, Dreptul, Revista de Drept Public, European Review of Public Law, Central and Eastern European Legal Studies.

            Reduceri de la taxele de participare

Termene limita

  • 10 noiembrie 2018: trimiterea formularului de participare Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul si rezumatul lucrarii care va fi sustinuta la Conferinta, fie cu optiunea de a asista la dezbateri, fara inregistrarea unei lucrari stiintifice. Completează aici formularul de participare la Conferinta.
  • 15 noiembrie 2018: trimiterea textului integral al lucrarii stiintifice in limbile romana si engleza. Autorii pot beneficia de serviciul de traducere in limba engleza a lucrarii inscrise la conferinta.
  • 18 noiembrie 2018: confirmarea lucrarilor care vor fi sustinute in cadrul Conferintei.
  • 20 noiembrie 2018: plata taxei de participare.

Organizatori:

Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucuresti

Societatea de Stiinte Juridice si Administrative

 

Vizitati site-ul Conferintei:

www.businesslawconference.ro