Home / Profesii / Judecători / INM – Rezultatele selecției pentru vizitele de studiu 2018 la Instituțiile UE de la Bruxelles

INM – Rezultatele selecției pentru vizitele de studiu 2018 la Instituțiile UE de la Bruxelles

În urma pre-selecției efectuate de INM, dată fiind alocarea de către EJTN a unui număr total cuprins între 30 și 40 de locuri pentru fiecare dintre vizitele de studiu organizate de EJTN în 2018, adresate tuturor Statelor Membre EJTN, a fost propus un număr de 1-9 magistrați per vizită.

Propunerea candidaţilor de către INM conferă magistraţilor selectați doar o vocație de participare în cadrul vizitelor de studiu, urmând ca selecția finală să fie realizată de EJTN. Pe măsura notificării de către EJTN a selecției finale a participanților pentru fiecare dintre cele cinci perioade, INM va publica listele aferente.

Magistraţii selectaţi vor iniția demersurile necesare în vederea organizării deplasării numai după primirea invitației oficiale din partea EJTN.

Descarcă (PDF, 188KB)

About Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of