9 decembrie 2021

Monitorul NeOficial

Agenţie de presă juridică

GECT ESPON oferă stagii de practică la Luxemburg

Sunt invitați să aplice studenții (în ultimul an) în domeniile: dezvoltare și planificare teritorială, geografie, economie regională, studii europene, științe politice, alte domenii relevante.

Stagiul va avea loc la Unitatea Evidence and Outreach și va include mai multe sarcini, între care implicarea în activitățile de cercetare, pregătirea întâlnirilor inițiale cu furnizorii de servicii și actorii interesați, activități financiare, administrative și de diseminare a informațiilor despre apelurile de proiecte lansate în cadrul programului ESPON 2020.

În plus, stagiarii vor fi implicați și în activități de comunicare și vor sprijini organizarea de evenimente: seminare, ateliere și conferințe, și vor contribui la elaborarea publicațiilor și materialelor informative.

De asemenea, vor participa la evenimentele europene din cadrul Programului ESPON, care vor avea loc în Luxemburg și în afara acestuia. În timpul stagiului la GECT ESPON se asigura o indemnizație lunară de 1100 euro, care va acoperi cheltuielile zilnice.

Data limita pentru depunerea cererilor este 4 martie 2018.

Pentru mai multe informații, accesați următorul link: https://www.espon.eu/participate/vacancies/current-vacancies/traineeship-espon-egtc-luxembourg