Conferința Domnului Profesor Rémy Cabrillac privind “Codificările în secolul al XXI-lea”

Bucureşti

La invitația Facultății de Drept a Universității din București și a Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene, Domnul Rémy Cabrillac, profesor la Facultatea de Drept și Științe Politice a Universității Montpellier, va susține o conferință cu tema “Codificările în secolul al XXI-lea”, la data de 28 februarie 2018.

Prezentarea va avea loc începând cu ora 17.30 în Sala Constantin Stoicescu a Facultății de Drept, Universitatea din București.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii pot fi consultate la această adresă.
La data de 1 martie 2018, Domnul Profesor Rémy Cabrillac va susține o prezentare cu tema „L’inexécution du contrat : perspectives européennes comparées”, în cadrul colocviului internațional „Inexécution et justifications – le pouvoir actuel d’expression du droit continental”. Programul complet al manifestării poate fi consultat la această adresă.
De asemenea, la data de 2 martie 2018, începând cu ora 14.30, va avea loc lansarea traducerii în limba română a lucrării „Codificările”, scrisă de Domnul Profesor Cabrillac și publicată la Editura Universul Juridic.