Home / Profesii / Judecători / Institutul Francez din Bucureşti (IFB), în colaborare cu Institutul Naţional al Magistraturii (INM) – limba franceză pentru funcţionarii români

Institutul Francez din Bucureşti (IFB), în colaborare cu Institutul Naţional al Magistraturii (INM) – limba franceză pentru funcţionarii români

Institutul Francez din Bucureşti (IFB), în colaborare cu Institutul Naţional al Magistraturii (INM) va organiza, un nou ciclu de programe de limba franceză pentru funcţionarii români în cadrul Programului OIF „Limba franceza în relaţiile internaţionale”.

Aceste cursuri au ca obiectiv specific perfecţionarea şi integrarea cunoştinţelor de limba franceză în domeniul profesional.

Organizaţia Internaţională a Francofoniei (OIF) asigură finanţarea acestor cursuri.

 Cursurile se vor desfăşura  la sediul Institutului Naţional al Magistraturii (Bd. Regina Elisabeta, nr. 53, sector 5, Bucureşti).

Nu se decontează sau nu se acoperă costuri de cazare, mese, transport.

Formarea lingvistică în domeniul limbii franceze se va desfăşura astfel:

  • Franceză IFB Sesiunea obişnuită, pe parcursul a 30 de ore, pentru nivelurile mediu şi avansat (sesiuni de câte 3 ore, de 2 ori pe săptămână, pe durata a 5 săptămâni, după ora 16,00), pentru grupe de 12-15 persoane.

 La fel ca celelalte instituţii interesate să continue programul, Institutul Naţional al Magistraturii trebuie să trimită la Ministerul Afacerilor Externe care redirecţionează Organizației Internaţionale a Francofoniei în vederea procesului de selecţie, un set de documente. Documentul principal, pe care se va baza întreaga strategie de formare în limba franceză, va fi constituit din  prognozarea şi centralizarea nevoilor de formare în acest domeniu.

În acest context, vă adresăm rugămintea de a trimite pe adresa de e-mail maria.scarlat@inm-lex.ro, o confirmare de participare la aceste cursuri până la data de 15 ianuarie 2018, orele 15:00.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este doamna expert Maria Scarlat, tel. 021 407 62 66, fax 021 407 62 47, e-mail maria.scarlat@inm-lex.ro.

About Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of