Acasă / Universitar / Bucureşti / Winter Academy of International Law – Istanbul – Refugee Law

Winter Academy of International Law – Istanbul – Refugee Law

În perioada 29 ianuarie – 3 februarie 2018 va avea loc ediția de iarnă a Academiei de Drept Internațional organizată de Centrul Internațional de Drept din Istanbul, pe tema Refugee Law – Current challenges to 1951 Geneva Convention.

Obiectivul școlii de iarnă este de a promova capacitatea studenților de drept din Turcia, în ceea ce privește cunoștințele în materia dreptului refugiaților, de a îmbina cu succes provocările de ordin economic și social regăsite în statutul curent al refugiaților. În același timp, ei își doresc să le permită studenților străini, care doresc să li se alăture în demararea acestui proiect, să dobândească abilități de analiză, învățare și observație mai amănunțite, bazate pe experiențele actuale din Istanbul prin prisma dreptului refugiaților.

Pentru mai multe informații cu privire la modalitatea de aplicare, selecție și programul aferent schimbului de experiență, vă invităm să accesați documentul de mai jos:

Descarcă (PDF, 929KB)

Despre Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of