Home / Examene / Institutul Naţional al Magistraturii / TESTAREA PSIHOLOGICĂ PENTRU OCUPAREA LOCURILOR VACANTE – ADMITERE INM 2017

TESTAREA PSIHOLOGICĂ PENTRU OCUPAREA LOCURILOR VACANTE – ADMITERE INM 2017

Astăzi, a fost publicat pe site-ul INM-ului un anunț privitor la desfășurarea testării psihologice a candidaților pentru care s-a aprobat continuarea procedurii pentru ocuparea locurilor vacante în urma concursului de admitere organizat în perioada 4 iulie – 26 octombrie 2017.

Această testare psihologică va consta în supunerea candidaților la un test scris și la un interviu.

Testul scris a fost programat pentru data de 10 ianuarie 2018, începând cu orele 9:00 la Consiliul Superior al Magistraturii cu sediul în Calea Plevnei, nr. 139, sector 6, București.

Accesul candidaților se va face numai pe baza prezentării unui act de identitate (carte de identitate sau pașaport).

Interviul va avea loc în aceeași zi, după susținerea testului scris, în ordinea alfabetică a candidaților tot în incinta Consiliului Superior al Magistraturii.

About Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *