Seminar – Dreptul concurenței – National Judges and Antitrust Damages Litigation, 23-24 februarie 2018, Budapesta

Dreptul concurenţei, Judecători, Procurori

Seminarul va oferi participanţilor posibilitatea de a discuta asupra Directivei 2014/104/UE A Parlamentului European şi a Consiliului din 26 noiembrie 2014 privind anumite norme care guvernează acțiunile în despăgubire în temeiul dreptului intern în cazul încălcărilor dispozițiilor legislației în materie de concurență a statelor membre și a Uniunii Europene.

De asemenea, seminarul va oferi posibilitatea unui schimb de opinii între participanţi şi formatori referitoare la cauzele în materia dreptului concurenţei cu care s-au confruntat, prin organizarea unor grupuri de lucru.

Nu se va percepe taxă de participare, iar costurile vor fi acoperite din fonduri UE şi GVH.

Participanţii vor fi cazaţi la Art’Otel din Budapesta, care va constitui şi locul de desfăşurare a seminarului. Organizatorii se vor ocupa de rezervări şi vor acoperi costurile aferente cazării pentru 3 nopţi (22, 23 şi 24 februarie 2018) Participanţii vor fi invitaţi la o cină de bun-venit în data de 23 februarie 2017 şi vor primi, de asemenea, masa de prânz în data de 23 şi 24 februarie 2017.

Participanţii vor efectua demersurile pentru asigurarea transportului, iar organizatorii vor rambursa costurile aferente transportului (clasa economic) după desfăşurarea seminarului.

Această acţiune de formare este deschisă participării judecătorilor şi procurorilor. Seminarul se adresează cu precădere judecătorilor care au în competenţă soluţionarea cauzelor în domeniul dreptului concurentei şi care au experienţă în această materie.

Termen înscriere: 18 decembrie 2017 (inclusiv)

Cu privire la criteriile de selecție și documentele necesare pentru înscriere, aveți atașat mai jos fișierul cu informațiile utile în acest context:

Descarcă (DOC, 896KB)