Acasă / Universitar / Bucureşti / Conferința “Perspectivele unei cariere diplomatice” – Aula Magna, Facultatea de Drept – 11 decembrie 2017

Conferința “Perspectivele unei cariere diplomatice” – Aula Magna, Facultatea de Drept – 11 decembrie 2017

Asociația Studenților în Drept organizează conferința intitulată ,,Perspectivele unei cariere diplomatice”, adresată celor care își doresc să afle provocările ascunse în spatele profesiei de diplomat. Evenimentul va avea loc în data de 11 decembrie 2017, orele 14:00 în Aula Magna a Facultății de Drept, Universitatea din București.

Printre speakeri se numără:

  • Domnul Alexandru Victor Micula, Secretar de stat pentru relații interinstituționale, din partea Ministerului Afacerilor Externe.
  • Domnul Dan Petre, Director General al Institutului Diplomatic Român;
  • Simona Spinaru, director, Institutul Diplomatic Roman cu grad diplomatic de ministru consilier, Ministerul Afacerilor Externe;

Ca subiecte principale, printre multe altele, se va discuta despre ce presupune domeniul diplomației și o carieră în acest domeniu ca opțiune a unui student la Drept, precum și despre alte informații legate de admiterea într-o astfel de carieră.

Despre Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of