Home / Arii de practică / Drept civil / Ministerul Justiției anunță selecția a 4 experți specializați în dreptul familiei

Ministerul Justiției anunță selecția a 4 experți specializați în dreptul familiei

Ministerul Justiţiei, în calitate de autoritate contractantă, vă invită să transmiteţi oferta dumneavoastră de preţ, în vederea contractării serviciilor a 4 experți. Aceștia vor susține prelegeri în cadrul sesiunilor plenare și/sau vor conduce ateliere de lucru pe parcursul celor două zile de seminar în cadrul proiectului „Seminar european – Cooperarea dintre Statele Membre ale Uniunii Europene în vederea soluționării cauzelor civile referitoare la deplasarea sau reținerea ilicită a unui copil”. Proiectul este finanțat din fonduri nerambursabile prin Programul „Justiție” 2015 al Comisiei Europene.

Cei interesați vor trebui să trimită oferta până la data de 11 decembrie 2017 , orele 13:00 conform cerințelor din Caietului de sarcini anexat prezentei invitații.

Caietul de sarcini este disponibil mai jos:

Descarcă (DOCX, 182KB)

About Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of