Home / Arii de practică / Drept penal / VIDEO – Conferința privind aspecte de practică neunitară intervenite de la intrarea în vigoare a Noului Cod penal și a Noului Cod de procedură penală, INM, 6-7 noiembrie 2017

VIDEO – Conferința privind aspecte de practică neunitară intervenite de la intrarea în vigoare a Noului Cod penal și a Noului Cod de procedură penală, INM, 6-7 noiembrie 2017

În perioada 6-7 noiembrie 2017, Institutul Național al Magistraturii a organizat Conferința privind aspecte de practică neunitară intervenite de la intrarea în vigoare a noului Cod penal și a noului Cod de procedură penală.

Conferința face parte din Proiectul “Asistența pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor coduri”, finanțat în cadrul Fondului Tematic Securitate aferent Programului de cooperare elvețiano-român pentru reducerea disparităților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene Extinse.

În cadrul conferinței au susținut prelegeri:

  • Doamna judecător Georgiana TUDOR, Curtea de Apel București
  • Doamna lector univ. dr. Andra-Roxana TRANDAFIR, Facultatea de Drept, Universitatea din București
  • Doamna procuror Alexandra SINC, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție
  • Doamna conf. univ. dr. Mirela GORUNESCU, Facultatea de Drept, Universitatea “Nicolae Titulescu” București
  • Domnul judecător Cristinel GHIGHECI, Curtea de Apel Brașov

About Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of