Home / Universitar / Bucureşti / Prelegere Procuror Federal American și Agenți FBI privind „Transnational Organized Crime”

Prelegere Procuror Federal American și Agenți FBI privind „Transnational Organized Crime”

Centrul de Cercetare în Domeniul Științelor Penale al Facultății de Drept, Universitatea din București  și Asociația Studenților în Drept vă invită la prelegerea cu tema „Transnational Organized Crime”, ce va avea loc la data de 22 noiembrie 2017, între orele 12:00-14:00 în Sala „Petre Antonescu”.

Prelegerea va fi susținută de trei invitați, după cum urmează:

În cadrul întâlnirii, vor fi abordate aspecte referitoare la activitatea procurorilor federali și cea a FBI și la criminalitatea organizată cu componentă transnațională, în special traficul de persoane.

Sunt invitați să participe doctoranzii, masteranzii și studenții din toți anii de studiu (cu precădere cei din anii II-IV).

În vederea participării, persoanele interesate vor transmite un e-mail cu datele de contact la adresa office@asd-ub.ro până la data de 19 noiembrie 2017.

About Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of