Acasă / Universitar / Bucureşti / Concursul de negocieri simulate “Teodora Tudose” – ediția II – București, 7- 13 noiembrie 2017

Concursul de negocieri simulate “Teodora Tudose” – ediția II – București, 7- 13 noiembrie 2017

Asociaţia Studenţilor în Drept îi invită pe studenţii din anul al III-lea să participe la Concursul de negocieri simulate “Teodora Tudose”, desfășurat în colaborare cu PeliFilip, una dintre cele mai mari case de avocatură din România.

Care sunt etapele concursului?

1. Înscrierile
Perioada în care te poţi înscrie este 7-13 noiembrie 2017, iar participarea la concurs se va face în echipe de câte doi, deci va fi necesar sa îţi găseşti un coechipier.

Pentru înscriere, este necesar să îndepliniţi următoarele condiţii:
• Să fiţi studenţi în anul III;
• Să aveţi media individuală a primilor doi ani de studiu minimum 8,00;
• Media notelor echipei din primii doi ani de studiu să fie minimum 8,50;
• Să completaţi formularul care poate fi accesat la adresa https://goo.gl/forms/HTnBfStSfnzmSQLs2

În funcție de numărul de înscriși, dacă acesta va fi unul ridicat, va fi introdus un filtru de selecție suplimentar, care se va baza pe motivație și cunoștințe juridice, iar notele nu vor mai fi un criteriu de departajare. Așadar, vă invităm să vă înscrieți în cazul în care îndepliniți criteriile cumulative! Toate aceste detalii vor fi furnizate pe e-mail după încheierea înscrierilor (13 noiembrie 2017)!

2. Training pe tema negocierii
Cele șase echipe care vor trece de preselecţii vor participa la un training pe tema negocierii susţinut de către avocaţii PeliFilip, în scopul de a le împărtăşi din secretele domeniului şi de a îi pregăti pentru etapa următoare. Negocierile se vor desfăşura pe baza unui contract/a unei spețe care le va fi transmis/ă participanţilor ulterior trainingului.

3. Semifinalele
Cele șase echipe care vor trece de preselecţii vor participa la trei şedinte de negociere în urma cărora vor fi desemnate două echipe care vor participa la negocierile finale.

4. Negocierile finale
Cele două echipe care vor trece de etapa semifinalelor îşi vor negocia drumul către titlul de câştigători. Premiile vor fi oferite de organizatori.

Despre Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of