Acasă / Universitar / Bucureşti / Preselecție Hexagonul Facultăților de Drept 2018 – proba științifică de drept penal

Preselecție Hexagonul Facultăților de Drept 2018 – proba științifică de drept penal

Departamentul de Drept Penal al Facultății de Drept, Universitatea din București organizează preselecție pentru proba științifică de drept penal a Hexagonului Facultăților de Drept, ce va avea loc la Sibiu în luna aprilie 2018. 

Preselecția va avea loc la data de 7 decembrie 2017, ora 19:00, în Amfiteatrul II. 

Studenții vor trebui să rezolve o speță și un subiect de teorie, ambele din tematica anexată prezentului anunț și formulate în conformitate cu bibliografia precizată în același document.

Pot participa la preselecție studenți la zi, din anii III sau IV de studiu, cu condiția de a fi promovat examenele de drept penal – partea generală și, dacă este cazul, drept penal – partea specială.

Nu este necesară înscrierea pentru participarea la preselecție.

Pentru informații suplimentare, o puteți contacta pe dna. lector univ. dr. Andra-Roxana Trandafir la adresa de email andra.trandafir@drept.unibuc.ro

Descarcă (PDF, 171KB)

 

Despre Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of