Home / Arii de practică / Drept civil / Înscriere cursuri e-learning în domeniul noilor coduri – termen înscriere 27 octombrie 2017

Înscriere cursuri e-learning în domeniul noilor coduri – termen înscriere 27 octombrie 2017

Institutul Național al Magistraturii anunță lansarea unei noi sesiuni de formare e-learning în domeniul noilor coduri. Modulele au fost realizate în cadrul proiectului „Asistența pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor coduri”, derulat prin Programul de Cooperare Elvețiano – Român pentru reducerea disparităților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene extinse.

Magistrații pot urma cursurile în mod individual sau pot opta pentru accesarea modulelelor în mod organizat, beneficiind de coordonarea unui formator INM.

Pentru cei care preferă studiul individual, cursurile pot fi accesate direct pe platforma e-learning a INM (https://elearning.inm-lex.ro) prin introducerea următoarelor date de acces:

Username: inm

Parolă: inm

Magistrații care optează pentru accesarea modulelor coordonate de formatorii INM sunt invitați să se înscrie până în data de 27 octombrie 2017, prin completarea următorului formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedwmUjrdBoB7RYbOLP3aASxGsi9AGSBxh4E6wqhW4USexXIg/viewform?c=0&w=1

Cursurile vor începe pe data de 6 noiembrie 2017 și vor avea o durată curpinsă între 2 și 6 săptămâni.

Mai jos este atașat calendarul cursurilor e-learning:

Descarcă (PDF, 745KB)

About Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of