9 decembrie 2021

Monitorul NeOficial

Agenţie de presă juridică

Înscriere cursuri e-learning în domeniul noilor coduri – termen înscriere 27 octombrie 2017

Institutul Național al Magistraturii anunță lansarea unei noi sesiuni de formare e-learning în domeniul noilor coduri. Modulele au fost realizate în cadrul proiectului „Asistența pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor coduri”, derulat prin Programul de Cooperare Elvețiano – Român pentru reducerea disparităților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene extinse.

Magistrații pot urma cursurile în mod individual sau pot opta pentru accesarea modulelelor în mod organizat, beneficiind de coordonarea unui formator INM.

Pentru cei care preferă studiul individual, cursurile pot fi accesate direct pe platforma e-learning a INM (https://elearning.inm-lex.ro) prin introducerea următoarelor date de acces:

Username: inm

Parolă: inm

Magistrații care optează pentru accesarea modulelor coordonate de formatorii INM sunt invitați să se înscrie până în data de 27 octombrie 2017, prin completarea următorului formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedwmUjrdBoB7RYbOLP3aASxGsi9AGSBxh4E6wqhW4USexXIg/viewform?c=0&w=1

Cursurile vor începe pe data de 6 noiembrie 2017 și vor avea o durată curpinsă între 2 și 6 săptămâni.

Mai jos este atașat calendarul cursurilor e-learning:

Descarcă (PDF, 745KB)