9 decembrie 2021

Monitorul NeOficial

Agenţie de presă juridică

Aspecte de practică neunitară intervenite de la intrarea în vigoare a NCP și a NCPP (9-10 octombrie 2017)

În perioada 9-10 octombrie 2017 Institutul Național al Magistraturii organizează Conferința privind aspecte de practică neunitară intervenite de la intrarea în vigoare a noului Cod penal și noului Cod de procedura penală, în cadrul Proiectului “Asistență pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor coduri”, finanțat în cadrul Fondului Tematic Securitate aferent Programului de cooperare elvețiano-român pentru reducerea disparităților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene Extinse.

Dezbaterile vor fi transmise online pe pagina de internet a INM. Înregistrarile vor fi făcute publice atât pe pagina web a INM cât și pe canalul de Youtube al INM.

În cadrul conferinței vor susține prelegeri:

  • Doamna judecător Rodica Aida POPA, Înalta Curte de Casație și Justiție
  • Domnul judecător Mihail UDROIU, Curtea de Apel Oradea
  • Doamna lector univ. dr. Andra-Roxana TRANDAFIR, Facultatea de Drept – Universitatea din București
  • Doamna procuror Alexandra Mihaela ȘINC, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, formator cu normă întreagă INM
  • Domnul judecător Cristinel GHIGHECI, Curtea de Apel Brașov

Accesul la transmisiunea online este gratuit si nerestricționat prin parolă.

INM pune la dispoziția magistraților interesați o adresă de email (nadia.taran@inm-lex.ro), la care aceștia pot transmite întrebări atât înainte de conferință, cât și pe parcursul acesteia. Lectorii vor răspunde acestor întrebări în cadrul conferinței, în măsura timpului disponibil.