Acasă / Profesii / Judecători / Anunț selecție seminar ERA – Dreptul concurenței – 21-22 septembrie 2017, Salonic (Grecia)

Anunț selecție seminar ERA – Dreptul concurenței – 21-22 septembrie 2017, Salonic (Grecia)

Ca urmare a anunțului publicat pe pagina web a Institutului Național al Magistraturii (în continuare, INM) privind declanșarea procedurii de selecție în vederea participării la seminarul cu tema Dreptul concurenței, organizat la Salonic (Grecia), în perioada 21-22 septembrie 2017, au fost depuse 5 candidaturi, toate în termen.

Candidaturile au fost însoțite de avizul prevăzut de art. 6 din Regulamentul privind drepturile şi obligațiile persoanelor trimise în misiune temporară în străinătate de către Consiliul Superior al Magistraturii, Inspecţia Judiciară, Institutul Naţional al Magistraturii și Şcoala Naţională de Grefieri, precum şi pentru stabilirea procedurii de aprobare a acestor misiuni, aprobat prin hotărârea Plenului CSM nr. 335/13.03.2014.

În urma aplicării criteriilor sus-menționate, magistrații selectați în vederea participării la lucrările seminarului sunt următorii:

  1. Dinculescu (Florescu) Raluca Elena – Tribunalul Dolj,
  2. Nastasie Nicoleta Mirela – Tribunalul București,
  3. Radu Mihail – Tribunalul Prahova.

Ordinea de prioritate este cea indicată mai sus.

Magistrații din lista de rezervă sunt următorii:

  1. Iancu Gabriela Corina – Judecătoria Pitești,
  2. Trofin Anca Mihaela – Judecătoria Focșani.

Selecţia INM conferă magistraţilor selectaţi doar o vocaţie de participare la seminar, urmând ca participarea efectivă să fie determinată în urma deciziei organizatorilor.

Mai multe detalii despre acest seminar găsiți în materialul de mai jos: 

Descarcă (DOC, 916KB)

Despre Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of