Acasă / Justiţie / Portalul instanțelor de judecată a fost repus în funcţiune după operaţiunile de mentenanță

Portalul instanțelor de judecată a fost repus în funcţiune după operaţiunile de mentenanță

Portalul instanțelor de judecată portal.just.ro administrat de Ministerul Justiției a fost inclus într-o serie de operațiuni de mentenanță. Acestea au presupus, atât verificarea și optimizarea nivelului de securitate în vederea prevenirii atacurilor cibernetice tot mai prezente în ultimele zile, cât și alte operațiuni pentru eficientizarea bazelor de date gestionate de serverele instituției.

Instanțele de judecată nu au fost afectate de operațiunile de mentenanță, informațiile despre dosare fiind disponibile fie local (prin intermediul terminalelor Infokiosc de la nivelul intanțelor de judecată), fie telefonic.

Precizăm că serviciile furnizate de către Ministerul Justiției nu au fost afectate de atacurile cibernetice din ultimele zile.

Despre Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of