Acasă / Profesii / Avocaţi / SELECȚIE PARTICIPANȚI la CONFERINȚA NAȚIONALĂ ,,MIGRAȚIE ȘI AZIL – ANTIDISCRIMINARE“ – 3 – 4 iulie 2017, București

SELECȚIE PARTICIPANȚI la CONFERINȚA NAȚIONALĂ ,,MIGRAȚIE ȘI AZIL – ANTIDISCRIMINARE“ – 3 – 4 iulie 2017, București

Uniunea Națională a Barourilor din România este partener în Proiectul ACTIONES – Active Charter Training through Interaction Of National Experiences, în colaborare cu  Institutul Național al Magistraturii  și  coordonat de Centrul pentru Cooperare Judiciară din cadrul Institutului Universitar European de la Florența. Acest proiect este coordonat de către Centrul pentru Cooperare Judiciară din cadrul Institutului Universitar European.

Număr locuri de participare : 25

Limba de desfășurare a conferinței: română și engleză (fiind asigurată traducere simultană)

Informații despre proiect:

Scopul sesiunilor de formare naționale este de a îmbunătăți cunoștințele în ceea ce privește domeniul de aplicare și punere în aplicare a Cartei drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, precum și de a promova potențialul pe care acest dialog judiciar îl prezintă pentru judecătorii și avocații naționali.

Candidații interesați sunt invitați să depună următoarele documente până la 20 mai  2017 la adresele de e-mail unbr@unbr.ro și actiones@unbr.ro :

  1. CV în limba română ;
  2. O scurtă scrisoare de motivație, redactată în limba română, în care să se explice care este rațiunea pentru depunerea candidaturii, care sunt beneficiile pe care el/ea consideră ca le‐ar primi prin participare și care sunt contribuțiile pe care el/ea le‐ar putea aduce Proiectului. Această scrisoare nu trebuie să conțină explicații/informații ale CV‐ului candidatului.
  1. Dovada competențelor lingvistice pentru limba engleză, cunoașterea limbii engleze putând constitui un avantaj în selecție;

Candidații vor fi anunțați cu privire la rezultatul procesului de selecție la  25 mai 2017.

Pentru mai multe informații, accesați link-ul de mai jos:

Descarcă (PDF, 1.37MB)

Despre Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of