Acasă / Universitar / Bucureşti / Conferinţa „Perspective de carieră” – 10 mai, Facultatea de Drept a Universității din București

Conferinţa „Perspective de carieră” – 10 mai, Facultatea de Drept a Universității din București

Asociația Studenților în Drept din cadrul Facultății de Drept a Universității din București organizează miercuri, 10 mai 2017, începând cu orele 14:00, o conferință axată pe alegerea viitoarei profesii juridice, odată cu terminarea studiilor universitare. Accentul se va pune preponderent pe avantajele alegerii profesiei de avocat sau magistrat.

Conferința ,,Perspective de carieră“ se va desfășura în Sala Petre Antonescu și îi va avea ca invitați pe Conf. univ. dr. Andrei Zarafiu – avocat, Georgiana Rizoiu – auditor de justiţie şi Antonia Nastasiuc – avocat stagiar. Ei vor răspunde la întrebările referitoare la provocările profesiilor juridice în care activează (sau urmează să activeze) și vor desluși împreună cu studenții interesați atât secretele din spatele alegerii carierei potrivite, cât și modalitățile de pregătire pentru a accede la rangul profesional dorit.

Despre Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of