Acasă / Universitar / Bucureşti / Selecție – Foreign Direct Investment International Arbitration Moot – Facultatea de Drept, Universitatea din București

Selecție – Foreign Direct Investment International Arbitration Moot – Facultatea de Drept, Universitatea din București

Foreign Direct Investment International Arbitration Moot (FDI Moot) este un concurs internațional, care reuneşte anual echipe de la universităţi din întreaga lume, ce îşi asumă rolurile de Investitor, respectiv Stat gazdă. Concursul este împărțit în 2 faze, respectiv redactarea de memorii pentru Reclamant şi Pârât, precum şi prezentarea argumentelor orale ale Părţilor.

Anul acesta, etapa pledoariilor se va desfăşura la Suffolk University Law School, Boston, USA, în perioada 2-5 noiembrie, iar echipa va fi pregătită de dnele. asist. univ. Teodora Bantaş Văduva şi Ionela Cuciureanu.

Abilitatea de a susţine un set de argumente atât oral, cât şi în scris, în limba engleză, de a lucra în echipă, precum şi capacitatea de concentrare şi determinarea de a dedica timp şi eforturi susţinute pentru atingerea unui obiectiv, sunt criterii esenţiale în procesul de selecţie.

Dacă sunteți de părere că vă încadrați în cerințele concursului, sunteți rugați să trimiteți CV-ul. Selecţia va avea loc în limba engleză, în data de 9 mai, la ora 19:30, la Departamentul de Drept Privat, din cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București. 

Despre Laura-Ioana Tătaru

mm
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. Pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of