Conferința “Dreptul pieței de capital – aspecte practice”, 11-13 mai 2017, Facultatea de Drept (Universitatea din București)

Bucureşti, Dreptul afacerilor

Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, în parteneriat cu Asociația Brokerilor, organizează Conferința cu tema DREPTUL PIEȚEI DE CAPITAL – ASPECTE PRACTICE“, eveniment ce va avea loc în perioada 11-13 mai 2017, la sediul Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti (adresa: Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 36-46, sector 5, Bucuresti) în Sala C-tin Stoicescu.

Conferința își propune familiarizarea corpului judecătorilor, procurorilor și avocaților cu mecanismele de funcționare ale pieței de capital, entitățile acesteia, infracțiunile și practicile frauduloase incidente, aspectele fiscale, precum și cu diverse studii de caz. Scopul final al evenimentului se bazează pe existența unor practici unitare ale instanțelor în aplicarea dispozițiilor legale.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile în sală.

Sunteți rugați să confirmați participarea pănă la data de 5 mai, la nr. de tel.: 021 3179933, e-mail: secretariat@asociatiabrokerilor.ro , persoana de contact: Cristina Ionescu.

Mai jos aveți atașată Agenda Conferinței:

Descarcă (PDF, 471KB)