9 decembrie 2021

Monitorul NeOficial

Agenţie de presă juridică

Selecția pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu – grefier cu studii superioare juridice

Școala Națională de Grefieri anunță declanșarea procedurii de selecție pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu – grefier cu studii superioare juridice – pentru disciplinele Procedură Penală sau Procedură Civilă sau Comunicare. Acest post face parte din cadrul Departamentului de relații internaționale și va fi vacant începând cu data de 1 iulie 2017.

La această selecție pot participa doar cei care au calitatea de grefier cu studii superioare juridice în cadrul instanțelor sau parchetelor și care îndeplinesc condițiile specifice funcției de personal de instruire al Școlii Naționale de Grefieri – prevăzute în Statutul personalului de instruire al Școlii Naționale de Grefieri.

În vederea participării la procedura de recrutare, persoanele interesate sunt rugate să transmită până la data de 25 mai 2017, la nr. de fax 021/3103480 sau la adresa de e-mail sng@grefieri.ro, următoarele documente:

  • Scrisoare de intenție;
  • CV;
  • Un plan de seminar și materialele didactice aferente;
  • Înscrisuri relevante privind experiența profesională;
  • Recomandare întocmită de instanța sau parchetul la care funcționează;

Ulterior, candidații vor susține un interviu în fața comisiei de selecție. În cadrul acestui interviu, candidații vor trebui să susțină și o prezentare demonstrativă a unui fragment din tema de seminar pregătită, plus vor fi analizate și cunoștințele candidatului (la nivel avansat) în privința limbii engleze.

Pentru mai multe informații, accesați documentul de mai jos:

Descarcă (PDF, 198KB)