Ediţia a IV-a a Congresului Notarilor Europeni din 5 – 7 octombrie 2017

Notari publici

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a primit invitația de a participa în cadrul celui de-al IV-lea Congres al Notarilor Europeni care se va desfășura în perioada 5 – 7 octombrie 2017 la Santiago de Compostela, în Spania. Invitația vine din partea Consiliului Notariatelor din Uniunea Europeană.

Congresul va avea ca temă principală Dreptul Uniunii Europene în serviciul clienților, având drept obiectiv analizarea dreptului european și comercial în ceea ce privește formularea de propuneri legislative concrete destinate instituțiilor europene. Cele două mari subiecte abordate vor fi:

  • Protecția consumatorului în mediul digital;
  • Dreptul societăților și transferul de sediu în cadrul Uniunii Europene;

Înscrierea la acest eveniment se face accesând link-ul https://www.notariesofeurope-congress2017.eu/, iar în ceea ce privește taxa de înscriere*, aceasta este de 420 euro/notar participant și 320 euro/însoțitor.

 

*Taxa de participare include: materialele de lucru și informațiile practice, pauzele de cafea și dejunurile de lucru, concertul orchestrei filarmonice din seara zilei de 5 octombrie  și cina de gală din seara zilei de 6 octombrie.