SEMINAR ÎN DIRECT: Închiderea procedurii insolvenţei. Elemente de noutate prevăzute de Legea nr. 85/2014. Diverse aspecte din jurisprudenţă

Practicieni în insolvenţă

Seminarul transmis online, în direct, video și audio se adresează practicienilor în insolvență din toată țara și poate fi vizionat pe calculator, de la birou sau de acasă, în timp real. Urmărind în direct expunerea lectorului, veți avea posibilitatea de a adresa în scris întrebări la care veți primi răspunsuri pe parcursul transmisiunii.

Persoanele care au întrebări prealabile transmiterii seminarului video, pentru a primi un răspuns pe parcursul transmisiunii, sunt invitate să trimită aceste întrebări la adresa office@inppi.ro.

Seminarul se va desfășura în data de 12 aprilie 2017 (miercuri), orele 14:00 și va fi susținut de către doamna Carmen Pălăcean – practician în insolvență. Taxa de participare este de 100 lei și se achită în contul INPPI, deschis la BCR Sucursala Unirea, cod IBAN RO11RNCB0671130993380001, CUI 31066951. Obligatoriu, în actul de plată, se va preciza ziua în care se desfășoară seminarul și numele participantului.

În ziua și la ora programată, se accesează din partea dreaptă de sus a paginii www.inppi.ro butonul Autentificare și se completează datele din formular, respectiv email și parolă (alese de dvs). Se dă click pe butonul autentificare și se vizualizează cursul.

Pentru a vă face un cont, dați click aici: http://www.inppi.ro/contul-meu/registers

Dacă aveți deja cont și doriți să vă autentificați, dați click aici: http://www.inppi.ro/contul-meu/login

Seminarul este acreditat cu 4 puncte de pregătire profesională.