Acasă / Examene / Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor / ADMITERE INPPA 2016: Restituirea taxei de examen

ADMITERE INPPA 2016: Restituirea taxei de examen

Potrivit Hotărârii nr. 153/ 03.09.2016 a Consiliului U.N.B.R. privind stabilirea cuantumul restituirilor sumelor achitate cu titlu de taxă de examen, în vederea susţinerii examenului de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, s-au stabilit următoarele:

RESTITUIREA INTEGRALĂ A TAXEI

Se restituie integral suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care nu au depus la barou dosarul de înscriere la examen, precum și persoanelor care au depus la barou dosarul de înscriere la examen și ale căror cereri de înscriere la examen nu au fost validate.

RESTITUIREA PARȚIALĂ A TAXEI

Se restituie parţial (600 de lei) suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului şi restituirea taxei, până la data de 07 septembrie 2016, când urmează a fi afişate listele finale ale candidaţilor la examen. De asemenea, se restituie parţial (600 de lei) suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului şi restituirea taxei, ca urmare a respingerii cererilor de înscriere la examen, la momentul afişării listelor finale ale candidaţilor la examen. Diferenţa de 400 de lei va fi virată barourilor care au efectuat operaţiunile de primire a cererilor de înscriere.

Se restituie parţial (500 de lei) suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului şi restituirea taxei după data afişării listei finale a candidaţilor la examen. Diferenţa de 400 de lei va fi virată barourilor care au efectuat operaţiunile de primire a cererilor de înscriere, iar diferenţa de 100 de lei va fi reţinută de INPPA pentru operaţiunile parţiale administrative privind asigurarea spaţiilor de examen.

 

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Despre Monitorul NeOficial

mm

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of