Acasă / Internaţional / Curtea de Apel București a declarat ca indezirabil un cetăţean pakistanez la cererea SRI

Curtea de Apel București a declarat ca indezirabil un cetăţean pakistanez la cererea SRI

La data de  29.08.2016,  în urma propunerii formulate de S.R.I. – Autoritatea Română cu competenţe în domeniul securităţii naţionale, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a sesizat Curtea de Apel Bucureşti, conform dispoziţiilor legale ce reglementează regimul străinilor în România, pentru a aprecia asupra dispunerii măsurii de declarare ca indezirabil a cetăţeanului pakistanez SHAHZAD AHMED, pe o perioadă de 10 ani, pentru considerente de securitate naţională.

În cauză au rezultat indicii temeinice că cetăţeanul pakistanez SHAHZAD AHMED a desfăşurat activităţi de natură să pună în pericol securitatea naţională, activităţi ce se încadrează în dispoziţiile Legii nr. 51/1991 privind siguranţa naţională şi ale Legii nr. 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului.

Curtea de Apel Bucureşti, la data de 30.08.2016, a admis cererea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi a declarat ca indezirabil respectiva persoană de cetăţenie pakistaneză, pe o perioadă de 10 ani, din raţiuni de securitate naţională.

Despre Monitorul NeOficial

mm

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of