Home / Profesii / Avocaţi / CSM caută 18 experţi avocaţi pentru servicii de furnizare de consultanţă juridică pentru grupurile vulnerabile, cu accent pe populaţia de etnie romă

CSM caută 18 experţi avocaţi pentru servicii de furnizare de consultanţă juridică pentru grupurile vulnerabile, cu accent pe populaţia de etnie romă

Consiliul Superior al Magistraturii anunţă iniţierea unei proceduri pentru selecţia în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea accesului la justiţie. O abordare integrată cu accent pe populaţia romă şi alte grupuri vulnerabile” a unor experţi avocaţi care să furnizeze consultanţă juridică directă pentru grupurile vulnerabile, cu accent pe populaţia de etnie romă. Activitatea va fi implementată în perioada septembrie 2016 – aprilie 2017.

În documentul de mai jos puteți consulta anunţul simplificat de participare privind selecţia pentru 18 experţi – avocaţi. „Servicii de furnizare de consultanţă juridică pentru grupurile vulnerabile, cu accent pe populaţia de etnie romă”, în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea accesului la justiţie. O abordare integrată cu accent pe populaţia romă şi alte grupuri vulnerabile”, finanţat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

Descarcă (PDF, 36KB)

About Monitorul NeOficial

mm

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
CernatescuAv.titular RALUCA A. NICULESCU-GORPIN Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Av.titular RALUCA A. NICULESCU-GORPIN
Guest

O liota de practicieni in drept in CSM, si ei publica model de contract de… colaborare care se va semna intre CMS si… Domnul, Doamna Avocat… ! Ca si cum avocatul incheie contracte in nume propriu, nu al formei de organizare. Chiar vroiam sa scriu azi despre asta, ca am citit documentatia de atribuire si m-a luat durerea de cap… Cica sa lucrezi 20 de zile pe luna, dar te platesc doar daca inregistrezi 20 de actiuni pe rol/luna, cu viza instantei (indiferent de instanta care o fi competenta!, chit ca petentul e consiliat la Bucuresti si actiunea tine de… Read more »

Cernatescu
Guest
Cernatescu

Dragi colegi, Am citit postarea anterioara si cred ca are mare dreptate in ceea ce spune doamna avocat. Mai mult, daca avem in vedere si onorariile de la oficii sau de la consultanta juridica extrajudiciara atunci veti intelege de ce suntem tratati astfel. Pentru ca acceptam umilinta de a intra in instante in aparare pe un onorariu care practic ne trimite departe de ceea ce inseamna prestanta unui avocat, fie el si din oficiu. Nimeni nu pune in calcul toate darile exorbitante pe care trebuie sa le scazi din onorariul stabilit prin negociere intre Minister si colegii nostri, care se… Read more »