CSM caută 18 experţi avocaţi pentru servicii de furnizare de consultanţă juridică pentru grupurile vulnerabile, cu accent pe populaţia de etnie romă

Avocaţi

Consiliul Superior al Magistraturii anunţă iniţierea unei proceduri pentru selecţia în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea accesului la justiţie. O abordare integrată cu accent pe populaţia romă şi alte grupuri vulnerabile” a unor experţi avocaţi care să furnizeze consultanţă juridică directă pentru grupurile vulnerabile, cu accent pe populaţia de etnie romă. Activitatea va fi implementată în perioada septembrie 2016 – aprilie 2017.

În documentul de mai jos puteți consulta anunţul simplificat de participare privind selecţia pentru 18 experţi – avocaţi. „Servicii de furnizare de consultanţă juridică pentru grupurile vulnerabile, cu accent pe populaţia de etnie romă”, în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea accesului la justiţie. O abordare integrată cu accent pe populaţia romă şi alte grupuri vulnerabile”, finanţat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

Descarcă (PDF, 57KB)